» Інформація » За весь період дії програми «теплих» кредитів у червні цього року залучено рекордну суму коштів на утеплення - 350 млн гривень

За весь період дії програми «теплих» кредитів у червні цього року залучено рекордну суму коштів на утеплення - 350 млн гривень

Автор: admin2 от 30-06-2016, 15:20
 (голосів: 0)

За весь період дії програми «теплих» кредитів у червні цього року залучено рекордну суму коштів на утеплення - 350 млн гривеньТак прокоментував Голова Держенергоефективності Сергій Савчук дані щотижневого моніторингу реалізації державної підтримки населення та ОСББ до впровадження енергоефективних заходів.

Лише за місяць населенню та ОСББ на придбання «негазових» котлів, енергоефективного обладнання й матеріалів видано 21180 «теплих» кредитів на суму 350 млн гривень. З них малозабезпечені родини залучили 221 млн гривень на покупку енергоефективних продуктів, що становить 14 989 кредитів.

За останній тиждень червня, з 21 по 29 червня 2016 року, учасниками програми з утеплення житла залучено 4826 «теплих» кредитів сумою 78,9 млн гривень.

Найбільшою популярністю як серед населення, так і ОСББ, користувалися енергоефективні матеріали та обладнання – 4639 «теплих» кредитів на суму 74,96 млн гривень.

Друге місце за кількістю виданих енергоефективних кредитів посідають «негазові» котли», на придбання яких залучено 3,19 млн грн і оформлено 181 кредит.

Також, 3428 «теплих» кредитів на суму 49,48 млн гривень видано субсидіантам.

Зацікавленість «теплими» кредитами спостерігалася з боку ОСББ. Так, з 21 по 29 червня 2016 року до програми з утеплення долучилося ще 6 ОСББ, які залучили 705 тис гривень на придбання енергоефективного обладнання і матеріалів. Загалом, з початку дії програми ОСББ отримано 264 енергоефективні кредити.

«Сьогодні Держава надає населенню унікальну можливість – отримати безповоротну фінансову допомогу на утеплення. І, варто відмітити, що програма має велику підтримку з боку самих учасників. Адже, впровадження заходів з енергозбереження у помешканнях допомагає заощадити кошти на оплаті комунальних послуг й підвищити комфорт в оселях», - зауважив Голова Агентства та додав, що за весь час дії програми в цьому місяці Сумщина стала лідером за кількістю взятих «теплих» кредитів у регіональному розподілі.

Управління комунікації та зв’язків з громадськістю Держенергоефективності

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua