» Інформація » Перший у районі мікропроект реалізували в Доброгостові

Перший у районі мікропроект реалізували в Доброгостові

Автор: admin2 от 2-08-2016, 15:09
 (голосів: 0)

Перший у районі мікропроект реалізували в ДоброгостовіВчора голова райдержадміністрації Володимир Шутко, голова районної ради Михайло Сікора, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад та заступник голови районної ради Володимир Стецівка побували в Доброгостові.

Представники влади відвідали дошкільний навчальний заклад “Півник”, де за кошти мікропроекту було проведено реконструкцію системи опалення. Перші особи району проінспектували якість виконаних робіт, оглянули приміщення дошкільної установи, поспілкувалися з дітьми і працівниками. Голова райдержадміністрації Володимир Шутко залишився задоволений побаченим та відзначив, що завдяки завідувачці Любові Козар, колективу і батькам дитсадочок приємно сяє чистотою, вирізняється естетичним оформленням і є комфортним для дошкільнят.

Цього ж дня керівники району спільно з Доброгостівським сільським головою оглянули приміщення місцевої школи та інших установ.

 

Мікропроект “Реконструкція системи опалення дитячого садочка с.Доброгостів” загальною вартістю 152000 грн був відібраний за результатами обласного конкурсу мікропроектів . Завдяки співфінансуванню з обласного і районного бюджетів та коштів громади вдалося оперативно вирішити давно наболілу проблеми застарілої та неефективної системи опалення ДНЗ “Півник”.

 

Перший у районі мікропроект реалізували в Доброгостові



Перший у районі мікропроект реалізували в Доброгостові

Перший у районі мікропроект реалізували в Доброгостові

 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua