» Інформація » Канадські експерти ділитимуться досвідом із розвитку молочних кооперативів

Канадські експерти ділитимуться досвідом із розвитку молочних кооперативів

Автор: admin2 от 3-08-2016, 11:22
 (голосів: 0)

Канадські експерти ділитимуться досвідом із розвитку молочних кооперативівУ рамках проекту міжнародної технічної допомоги "Розвиток молочного бізнесу в Україні" з робочою поїздкою в Канаді перебуває перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський. Основними завданнями візиту є вивчення найкращого досвіду та практик створення, діяльності та підтримки обслуговуючої кооперації як однієї із складових сталого розвитку сільських територій.

Делегація з України складається з представників Міністерства аграрної політики та продовольства України, гостей зі Львівської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Херсонської областей та членів організацій виконання Проекту (дорадчі служби Львівської та  Дніпровської областей). Зазначимо, що за час поїздки делегація відвідала федерацію кооперативів La COOP FEDEREE, компанію Valakta  та ферму McGill при аграрному університеті.

Слід зазначити, що даний проект працює у Дніпропетровській та Львівській областях. Він спрямований на вирішення проблем, що постають перед малими та середніми виробниками молока, шляхом створення та посилення існуючих кооперативів, які пропонують послуги, необхідні для ефективної системи молочного виробництва.

Канадські сільськогосподарські кооперативи будуть ділитися експертними знаннями та власним досвідом упродовж всього проекту.

Аграрні дорадчі служби обох згаданих областей надаватимуть вітчизняним фермерам технічну підтримку та консультації. Вони впровадять на базі господарств сучасні екологічно стійкі практики, включаючи лабораторні аналізи молокопроб та надійну систему менеджменту молочного стада. Дані, зібрані та проаналізовані у рамках цієї системи, дозволять молочному фермеру визначити, які саме ділянки господарювання потребують покращення: чи комфорт молочного стада, чи продуктивність виробництва молока.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua