» Інформація » Центр зайнятості » Профорієнтаційні заходи за професією швачка та кравець

Профорієнтаційні заходи за професією швачка та кравець

Автор: admin1 от 13-02-2017, 16:50
 (голосів: 0)

Профорієнтаційні заходи за професією швачка та кравець7 лютого фахівці Дрогобицького міськрайонного центру зайнятості разом з працівниками  Дрогобицького професійного політехнічного ліцею провели профорієнтаційні заходи - «Презентація професії», «Презентація навчального закладу», «Професіографічна екскурсія» за професіями «швачка» та «кравець» для учнів загальноосвітніх шкіл м. Дрогобича. Захід розпочався у ліцеї, де  молодь отримала загальні відомості про  професії швачки та кравця, дізнались, які вимоги ставлять ці  професії, ознайомилася з умовами вступу до навчального закладу, навчальною програмою, перспективами подальшого працевлаштування. Під час презентації професій демонстрували відеофільми про професії, розповідали про історію  їх виникнення, санітарно-гігієнічні  умови та безпеку праці, а також  студенти виставляли свої  вироби. Професію швачки та кравця презентував старший майстер Дрогобицького професійного політехнічного ліцею Орест Савшак. В свою чергу начальник відділу активної підтримки безробітних Дрогобицького МРЦЗ Світлана Шараневич  розповіла дітям про важливість правильного вибору професії -  і щоб не поповнити лави безробітних вибраний фах повинен не тільки подобатись, а ще й бути затребуваним на ринку праці. 

Після презентації професії та навчального закладу відбулась екскурсія на ТзОВ «Ролмітек», де молодь отримала не тільки теоретичні знання, а й наочно ознайомилися з професіями та отримали уявлення про сучасне виробництво.

Ознайомлення з професіями  швачки та кравця і з цим навчальним закладом допоможе учням зайняти більш активну позицію щодо побудови свого майбутнього та зорієнтуватись у світі професій. Такий захід допоможе закцентувати увагу на добре усвідомленому, виваженому підході до вибору професії із врахуванням потреб місцевого ринку праці, зорієнтує молодь на здобуття актуальних робітничих професій.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua