» Інформація » Центр зайнятості » Непрацюючих громадян запросили на "круглий стіл" щодо реалізації проекту "Рука допомоги"

Непрацюючих громадян запросили на "круглий стіл" щодо реалізації проекту "Рука допомоги"

Автор: admin2 от 22-11-2017, 15:30
 (голосів: 0)

Непрацюючих громадян запросили на "круглий стіл" щодо реалізації проекту "Рука допомоги"Сьогодні під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Скоропада відбулося засідання круглого столу на тему «Забезпечення реалізації в районі Пілотного проекту із залученням до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб».

У засіданні взяли участь представники Дрогобицької міськрайонної філії Львівського обласного центру зайнятості, Стебницького міського центру зайнятості, Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації та непрацюючі працездатні члени малозабезпечених сімей і внутрішньо переміщені особи.

Було обговорено низку проблемних питань щодо реалізації Пілотного проекту в районі. Непрацюючим громадянам повідомили, що на сьогодні актуальнимНепрацюючих громадян запросили на "круглий стіл" щодо реалізації проекту "Рука допомоги" залишається надання безвідсоткової поворотної фінансової допомоги в рамках проекту «Рука допомоги». Запропоновано перелік пріоритетних видів економічної діяльності у Львівській області для залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб шляхом безвідсоткової фінансової допомоги на поворотній основі для організації підприємницької діяльності.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua