» Інформація » Центр зайнятості » Шанс знайти роботу

Шанс знайти роботу

Автор: admin2 от 11-03-2019, 12:47
 (голосів: 0)

Шанс знайти роботу  06.03.2019 року у Дрогобицькому професійному політехнічному ліцеї відбувся ярмарок кар’єри для студентської молоді.

«Нинішній захід - це виставка роботодавця розрахована на активних шукачів роботи, студентів, які бажають зробити впевнений крок для початку своєї кар’єри , це - надання інформації студентам, які шукають роботу, про стан ринку праці, світ професій, можливості пройти стажування та працевлаштуватися» - розповіла фахівець центру зайнятості.

На Ярмарку було представлено ВП «Ремонтне вагонне депо Дрогобич» РФ «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», де начальник відділу кадрів, А.Вовк пропонувала реальні вакансії та детально описала коло обов’язків і умови праці. Студенти обмінювалися думками з представниками наживо, мали змогу подати свої резюме. Також під час заходу фахівець центру зайнятості зробила наголос щодо переваг легальної зайнятості. Організатори заходу сподіваються, що учасники отримали для себе багато важливої інформації, яка допоможе підшукати відповідну роботу. Адже роботу знаходить той, хто її шукає!

К.Мисишин провідний фахівець

з питань зайнятості відділу

активної підтримки безробітних

Дрогобицького МРЦЗ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua