» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Нова форма подання на повернення з бюджету помилково або надміру зарахованих коштів

Нова форма подання на повернення з бюджету помилково або надміру зарахованих коштів

Автор: admin2 от 15-11-2016, 12:36
 (голосів: 0)

Форму Подання на повернення з бюджету помилково або надміру зарахованих коштів затверджено наказом Міністерства фінансів від 19.09.2016 р. №827 «Про затвердження Змін до Порядку повернення коштів, помилково або надміру зарахованих до державного та місцевих бюджетів», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 07 жовтня 2016 р. за №1341/29471. Наказ набрав чинності з дати оприлюднення – 8 листопада 2016 року.

Зокрема, встановлено, що подання на повернення помилково або надміру зарахованих до бюджету зборів, платежів та інших доходів бюджетів (крім зборів і платежів, контроль за справлянням яких покладено на органи державної фіскальної служби України (далі - органи ДФС) подається до відповідного органу казначейства за встановленою формою згідно з додатком 1 до Наказу.

У разі повернення помилково або надміру зарахованих до бюджету податків, зборів, платежів, контроль за справлянням яких покладено на органи ДФС, подання подається до відповідного органу Казначейства за формою згідно з додатком 1 до Порядку взаємодії територіальних органів Державної фіскальної служби України, місцевих фінансових органів та територіальних органів Державної казначейської служби України в процесі повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов'язань, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 15 грудня 2015 року №1146, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 грудня 2015 року за №1679/28124.

Дрогобицька ОДПІ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua