» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Зустріч за «круглим столом»

Зустріч за «круглим столом»

Автор: admin2 от 25-09-2017, 15:56
 (голосів: 0)

Зустріч за «круглим столом»З метою роз’яснення норм податкового законодавства щодо адміністрування податку на додану вартість в Дрогобицькій ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області відбулась зустріч «за круглим столом» першого заступника начальника Андрія Петровича Стецюка та суб’єктів господарювання району.

Під час зустрічі особливу увагу приділено електронному адмініструванню податку на додану вартість, порядку зупинення реєстрації ризикових податкових накладних, яка відбувається в автоматизованому режимі. Присутніх ознайомлено з порядком їхніх дій під час зупинення реєстрації податкових накладних.

Крім того, платників ознайомлено із внесеними змінами щодо Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків (наказ №658 від 21.07.2017), та Порядком оформлення результатів документальних перевірок дотримання законодавства України з питань державної митної справи, податкового, валютного та іншого законодавства платниками податків - юридичними особами (наказ № 657 від 21.07.2017). Зазначено, що внесення змін обумовлено, в основному, прийняттям Верховною Радою України Закону України від 21.12.2016 № 1797-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні». Крім того, Законом № 1797 дещо змінено порядок застосування штрафних (фінансових) санкцій у разі не реєстрації (несвоєчасної реєстрації) податкових накладних в ЄРПН, невиправлення помилок, допущених під час зазначення обов’язкових реквізитів податкової накладної, та виявлених контролюючим органом за результатами перевірки, проведеної за заявою покупця (пункти 1201.2, 1201.3 статті 1201 Кодексу) (зміни стосуються форми «ПН» та форми «Н»), а також порядок нарахування пені відповідно до статті 129 Кодексу.

Під час зустрічі розглядалась завдання поповнення бюджетів усіх рівнів, обговорено актуальні питання щодо виплати мінімальної заробітної плати, гарантій її забезпечення та відповідальності за порушення трудового законодавства.

Зустріч відбулась у форматі конструктивного діалогу.

 

Дрогобицька ОДПІ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua