» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » В Дрогобицькій ОДПІ успішно функціонує Центр обслуговування платників податків

В Дрогобицькій ОДПІ успішно функціонує Центр обслуговування платників податків

Автор: admin1 от 25-10-2013, 09:10
 (голосів: 1)

В Дрогобицькій ОДПІ успішно функціонує Центр обслуговування платників податківДля якісного та своєчасного надання адміністративних, інформаційних і консультаційних послуг у Дрогобицькій об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області функціонує Центр обслуговування платників податків. Робота Центру сприяє формуванню орієнтованої на платника податків системи адміністрування, підвищенню рівня добровільної сплати податків, формуванню у громадськості високої податкової культури.

У Центрі суб’єкти господарювання та громадяни отримують весь спектр якісних послуг: видача довідок та дозвільних документів, прийом податкової звітності та вхідної кореспонденції, надання податкових консультацій, допомога у складанні звітності, взяття на облік, а також видача ключів електронного цифрового підпису тощо.

За січень-вересень 2013 року Центром обслуговування платників податків Дрогобицької ОДПІ було надано 52633 послуги, з них 10159 - адміністративних, 2747 – інформаційно-консультативних, 38858 – з прийому податкової звітності та вхідної кореспонденції. Крім того, 869 платників податків отримали, у зручний для себе час, електронний цифровий підпис.

                                                          

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua