» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » До уваги платників податків! Сплачуйте податки за правильними реквізитами

До уваги платників податків! Сплачуйте податки за правильними реквізитами

Автор: admin1 от 14-11-2018, 16:30
 (голосів: 0)

До уваги платників податків! Сплачуйте податки за правильними реквізитамиДрогобицьке управління Головного управління ДФС у Львівській області, повторно нагадує про те, що у зв’язку із впровадженням Державною казначейською службою України централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, починаючи з 02 липня 2018 року діють нові рахунки, відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998).

Казначейством було встановлено перехідний період, протягом якого залишалися активними і старі рахунки, однак граничний термін цього перехідного періоду закінчився  10.09.2018 року. Тому , починаючи з 11 вересня 2018 року кошти, які сплачені платниками податків на рахунки зі старими реквізитами не зараховуються до бюджетів, а повертаються платникам, як нез’ясовані надходження.

Одночасно нагадуємо, що при заповненні поля призначення платежу, необхідно дотримуватися вимог наказу Міністерства фінансів України від 12.08.2015 № 666 «Про затвердження Порядку заповнення документів на переказ у разі сплати (стягнення) податків, зборів, митних платежів, єдиного внеску, здійснення бюджетного відшкодування податку на додану вартість, повернення помилково або надміру зарахованих коштів», адже це впливає на своєчасність та повноту зарахування сплачених сум на інтегровані картки платників та дозволяє уникнути неправомірного боргу та штрафних санкцій.

Інформацію щодо реквізитів рахунків можна отримати у Центрах обслуговування платників за місцем сплати податків, в органах ДФС, на субсайті територіального органу ДФС у Львівській області у рубриці «Бюджетні рахунки» (http://lv.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki), а також на офіційних Веб-сторінках головних управлінь Державної казначейської служби України.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua