» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Як можна отримати інформацію про свої доходи не виходячи з дому

Як можна отримати інформацію про свої доходи не виходячи з дому

Автор: admin1 от 26-03-2019, 16:57
 (голосів: 0)

Як можна отримати інформацію про свої доходи не виходячи з домуДрогобицьке управління ГУ ДФС у Львівській області звертає увагу на те, що фізичні особи можуть отримати довідку про свої доходи в Електронному кабінеті платника, дотримуючись наступної покрокової інструкції:

1. Зайдіть на головну сторінку Електронного кабінету платника(ЕКП) (через веб-портал ДФС України: http://sfs.gov.ua/ або  набравши в адресному рядку браузеру:http://cabinet.sfs.gov.ua).

2. Увійдіть в особистий кабінет з використанням електронного цифрового підпису, який можна отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів (безкоштовно — в АЦСК Інформаційно-довідкового департаменту ДФС України.

3. Для входу в Особистий кабінет оберіть особистий електронний ключ.

4. У нижньому полі введіть пароль для ключа та натисніть кнопку«Увійти». Якщо ключ дійсний, на екрані з’явиться напис «Ключ зчитано».

5. Після ідентифікації оберіть розділ «Заяви, запити для отримання інформації».

6. В даному розділі оберіть «Запит про суми виплачених доходів з ДРФО – платників податків для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи/декларації про доходи та витрати осіб…»

7. У формі Запиту заповніть всі реквізити.

8.Підпишіть запит та надішліть його.

9.Оберіть спосіб отримання відповіді.

За результатами обробки запиту до особистого електронного кабінету платника податків надходить «Відповідь про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків», яку можна переглянути, перейшовши за вкладкою «Вхідні документи».

З проблемними питаннями щодо користування Електронним кабінетом платника можна звертатись за телефоном  0800501007 або писати на поштову скриньку infozvit@sfs.gov.ua.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua