» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » З початку року у Центрах обслуговування платників Дрогобицького управління отримали адмінпослуги понад 13 тисяч відвідувачів та скористались сервісами понад 30 тисяч платників податків

З початку року у Центрах обслуговування платників Дрогобицького управління отримали адмінпослуги понад 13 тисяч відвідувачів та скористались сервісами понад 30 тисяч платників податків

Автор: admin2 от 31-07-2019, 15:41
 (голосів: 0)

Основним завданням Центрів обслуговування платників є своєчасне забезпечення платників якісними послугами, спрощення та оптимізація процедур надання адміністративних послуг, забезпечення повної обізнаності щодо змін у чинному законодавстві.

У структурі наданих адміністративних послуг Дрогобицького управління найбільшу питому вагу займає послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. У січні – червні поточного року таку послугу отримали 6040 платників.

За відомостями з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків звернулись 2546 запитувачів.

Послуги з питань реєстрації платників єдиного податку, видачі платникам єдиного податку витягів з реєстру платників єдиного податку, а також реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку та реєстрації РРО, книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок – отримали 3032 платники податків.

В приміщеннях  ЦОП розміщено стенди, на яких міститься інформація щодо переліку послуг, що надаються платникам податків та порядок їх надання, зразки відповідних документів, а також актуальна інформація про доповнення та зміни в чинному законодавстві.

Наразі триває перід подання платниками квартальної звітності. Кваліфікованими спеціалістами Дрогобицького управління проводиться роз’яснювальна робота щодо порядку та особливостей заповнення податкових декларацій, звітів та у разі потреби, надається практична допомога. Водночас, відвідувачам розповідають про переваги подання звітності в електронному вигляді та новації в онлайн послугах від фіскальної служби. Зокрема, для зручності платників податків Державною фіскальною службою України запроваджено сервіс «Електронний кабінет платника», скористатись яким можливо цілодобово як з персональних комп’ютерів так і з смарт пристроїв, сервіс працює безкоштовно. За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДФС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності та інше. Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: cabinet.sfs.gov.ua з використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

Дрогобицьке управління

ГУ ДФС у Львівській області

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua