» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » За чотири місяці платники Дрогобиччини сплатили до бюджету майже 236 мільйонів гривень ПДФО

За чотири місяці платники Дрогобиччини сплатили до бюджету майже 236 мільйонів гривень ПДФО

Автор: admin2 от 15-05-2020, 16:29
 (голосів: 0)

За чотири місяці платники Дрогобиччини сплатили до бюджету майже 236 мільйонів гривень ПДФОУ відділі податкового моніторингу Дрогобицького управління Головного управління ДПС у Львівській області повідомляють, що упродовж  січня-квітня 2020 року від платників, які перебувають на обліку в Управлінні, до Зведеного бюджету надійшло 236,0 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб. З цієї суми 176,4 млн. грн. спрямовано до місцевого бюджету, а 59,6 млн.грн. – надійшло до державного бюджету.

В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 6,5 млн. гривень.

Цьогоріч продовжено термін кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року до 1 липня 2020 року. Тому, незалежно від термінів карантину, додатковим важливим ресурсом наповнення бюджету є залучення до декларування доходів громадян, котрі в минулому році отримали доходи, з яких не було сплачено податків, зокрема податку на доходи фізичних осіб.

Податківці пропонують кожному декларанту через електронний сервіс в «Електронному кабінеті» сформувати декларацію з вже частково заповненими даними на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих (виплачених) доходів, наявних у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, та відомостей щодо об’єктів нерухомого (рухомого) майна. А за посиланням https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/412310.html   можна ознайомитись з відеоуроками щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи громадян.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua