» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Про відкриття електронних рахунків платникам ПДВ

Про відкриття електронних рахунків платникам ПДВ

Автор: admin2 от 26-02-2015, 09:07
 (голосів: 0)

Про відкриття електронних рахунків платникам ПДВРахунки платників податку в системі електронного адміністрування ПДВ відкриваються у Державній казначейській службі України, МФО 899998.

Для отримання роз'яснень стосовно відкриття рахунків платників податку в системі електронного адміністрування ПДВ можна звертатися за номером 0-800-501-007 (напрямок 5).

Для  інформування платників ПДВ щодо реквізитів рахунків, відкритих в системі електронного адміністрування ПДВ, Державна фіскальна служба України формує та направляє платнику податку електронне повідомлення про відкриття та  реквізити ПДВ-рахунку за формою J(F)1490801. Сформоване повідомлення направляється на електронну адресу платника податку, яка наявна в базах даних ДФС на час формування такого повідомлення.

У разі, якщо на дату формування та направлення повідомлення про відкриття та реквізити  ПДВ-рахунку у платника податку у зв’язку із втратою чинності ЕЦП або договору про визнання електронної звітності відсутня можливість отримати повідомлення в електронному вигляді, такий платник може звернутись за інформацією щодо реквізитів ПДВ-рахунку до Центру обслуговування платників за основним місцем обліку.   

Сектор комунікацій

Дрогобицької ОДП 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua