» Дрогобицька ДПІ ГУ ДПС » Затверджено нову форму Податкового розрахунку (1 ДФ)

Затверджено нову форму Податкового розрахунку (1 ДФ)

Автор: admin2 от 30-03-2015, 16:51
 (голосів: 0)

Затверджено нову форму Податкового розрахунку (1 ДФ)Дрогобицька ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області доводить до уваги платників податків, що згідно з наказом Мінфіну України від 13.01.15 № 4 Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма 1 ДФ) та Порядку заповнення і подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, що набирає чинності з 01.04.15, затверджено нову форму Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма 1 ДФ), а також Порядок його заповнення та подання податковими агентами.

Вперше оновлена форма № 1 ДФ подається за звітний період – I квартал 2015 року та відтепер складається з двох розділів:

розділ I – суми нарахованих (виплачених) доходів (як оподаткованих так і неоподаткованих) та суми нарахованого (перерахованого) ПДФО;

розділ II – визначена загальна сума доходів у вигляді процентів, виграшів (призів) у лотерею та загальну суму податку. Відомості про кожну фізичну особу, якій нараховані такі доходи, не зазначаються.

Також у розділі II форми № 1 ДФ податкові агенти зобов’язані відображати інформацію про військовий збір (у гривнях з копійками).

Уточнюючі податкові розрахунки за III та IV квартали 2014 року з метою відображення військового збору, утриманого (перерахованого) у цих кварталах, подавати не потрібно.

Сектор Комунікацій

Дрогобицької ОДПІ

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua