» Центр соціальних служб » До Міжнародний день захисту дітей проведена екскурсія по Дрогобичу

До Міжнародний день захисту дітей проведена екскурсія по Дрогобичу

Автор: admin1 от 31-05-2019, 14:30
 (голосів: 0)

До Міжнародний день захисту дітей проведена екскурсія по Дрогобичу Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Вчора, 30 травня, за сприяння КП «Туристично-інформаційного центру міста Дрогобича» працівниками Дрогобицького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено захід для дітей із сімей учасників АТО та дітей пільгових категорій.

Діти відвідали «Галерею ваг» та піднялися на вежу Дрогобицької ратуші, де кожний мав можливість помилуватися неповторними краєвидами прекрасного Дрогобича. На завершення, Центр підтримки сім’ї БФ «Карітас» частував дітей солодощами.

Дрогобицький центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді дякує директору КП «Туристично-інформаційного центру м. Дрогобича» Ігорю Чаві та Центру підтримки сім’ї БФ «Карітас» за співпрацю та організацію відпочинку.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України!

До Міжнародний день захисту дітей проведена екскурсія по Дрогобичу

До Міжнародний день захисту дітей проведена екскурсія по Дрогобичу

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua