» За кошти обласного бюджету закуплять більше двохсот найкращих книжкових видань

За кошти обласного бюджету закуплять більше двохсот найкращих книжкових видань

Автор: admin2 от 19-06-2018, 18:13
 (голосів: 0)

За кошти обласного бюджету закуплять більше двохсот найкращих книжкових виданьЗа підсумками заключного засідання громадської експертної ради з питань книговидання відібрали 210 найкращих книжкових видань для закупівлі у 2018 році за кошти бюджету Львівської області.

Закуплені книги передадуть для потреб громадських організацій, зокрема, волонтерських, які регулярно надають допомогу військовим і цивільним особам у зоні АТО, в госпіталі для поранених військовослужбовців, бібліотекам Львівської і східних областей України.

Нагадаємо, 25 січня 2018 року стартував конкурс «Кращі книги Львівщини» на підтримку україномовної книжки, що друкують видавництва та видавничі організації Львівщини. На конкурс було подано 340 найменувань книг виготовлених впродовж останніх 3 років, із яких члени громадської експертної ради відібрали найкращі.

Цьогоріч вперше у визначенні переліку видань що будуть закуплені в межах конкурсу «Кращі книги Львівщини» враховувались голоси громадськості, яка мала можливість проголосувати за обрані видання під час презентації конкурсних книг у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва

Довідка

Конкурс «Кращі книги Львівщини» – складова Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору і громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки. Програму затвердила Львівська обласна рада (рішення від 05.12.2017 року № 564). Реалізовує програму департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

З переліком видань можна ознайомитись тут

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua