» Освіта » Під девізом «За здоровий спосіб життя» в Ясениці-Сільній відбувся турнір з настільного тенісу

Під девізом «За здоровий спосіб життя» в Ясениці-Сільній відбувся турнір з настільного тенісу

Автор: admin1 от 27-03-2014, 09:53
 (голосів: 0)

    Під девізом «За здоровий спосіб життя» в Ясениці-Сільній відбувся турнір з настільного тенісу 23 березня в  спортивному залі Ясенице-Сільнянського НВК вперше  відбувся  турнір з настільного тенісу  серед молоді села під девізом «За здоровий спосіб життя». Організатором змагань  були вчитель фізкультури Михайло Волянський та меценат школи Олексій Сеньків. Для проведення турніру вони ознайомили  всіх учасників  із історією настільного тенісу в Україні, умовами турніру, способом визначення переможців. У змаганнях брали участь 12 тенісистів, серед яких майстер спорту  Ольга Устай, яка і стала переможцем  сільських змагань. Призерами стали Нестор Мазурак (ІІ місце), Василь Сторонський (ІІІ місце), йому виповнилося 60 років, а наймолодшому учаснику Василю Попелю 16 років.

Учасники змагань демонстрували силу, спритність, швидкість, спеціальну витривалість, точність удару, вмілу подачу, а ветеран спорту, Василь Сторонський – приклад шляхетної поведінки, надання допомоги слабшому, стриманості, уважного ставлення один до одного. Впродовж трьох годин дорослі і молодь, поєднані спільною метою, будували свої взаємини на принципах співробітництва і співтворчості та засвідчили, що турнір – це дійсно колективна творча справа, яка вирішує завдання фізичного й патріотичного виховання в єдності з розвитком пізнавальних інтересів молоді.

Депутат районної  ради Василь Партика вручив грамоти та призи  найкращим і достойним спортсменам. Школярі гучними оплесками підтримали переможців. Святковістю, неповторністю, щирістю запам’ятався турнір і дорослим, і дітям.

Молодь села вдячна за підтримку районній фізкультурно-спортивній організації «Колос».

    Під девізом «За здоровий спосіб життя» в Ясениці-Сільній відбувся турнір з настільного тенісу

    Під девізом «За здоровий спосіб життя» в Ясениці-Сільній відбувся турнір з настільного тенісу

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua