» Освіта » У Довгому Гірському відбувся збір лідерів учнівського самоврядування району

У Довгому Гірському відбувся збір лідерів учнівського самоврядування району

Автор: admin2 от 23-10-2015, 10:24
 (голосів: 1)

У Довгому Гірському відбувся збір лідерів учнівського самоврядування районуГолови районного учнівського самоврядування провели виїзне засідання на базі Довжанської Гірської ЗСШ І-ІІІ ст. У його рамках відбулося сходження на гору Небесної Сотні. Молоді люди помолилися за полеглих героїв та виконали патріотичні пісні та поезії, а Ілона Губич з Новокропивницького НВК І-ІІІ ст. декламувала власні поетичні твори. Молодіжні лідери взяли участь у Богослужінні в місцевому храмі.

Разом із своїми виховниками - методистом Будинку дитячої та юнацької творчості Світланою Кушнір та педагогом-організатором Михайлевицької школи Наталією Сердюк школярі обговорили план роботи на 2015-2016 навчальний рік.

Андрій Дутко, Ілона Губич та Галина Ковальчук провели навчання про те, як створити соціальний проект та різні види квестів. Після навчання юнаки та дівчата самостійно організували цікаві ігри та конкурси. Команді переможців “Квесту” вручили пам'ятний приз - книгу.

Вчитель християнської етики Довжанської школи Семен Барщик провів невеличку екскурсію в класі-музеї народознавства, в кабінеті християнської етики, де зберігається справжній скарб - іконостас XVI століття.

Педагогів приємно вразила самостійність учнів, оскільки за організацію харчування та навчально-розважальну програму відповідали вони самі.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua