» Освіта » Відбувся огляд-конкурс на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи

Відбувся огляд-конкурс на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи

Автор: admin1 от 23-02-2016, 11:57
 (голосів: 0)

Відбувся огляд-конкурс на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи Огляд-конкурс на кращу організацію правоосвітньої та правовиховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах був спрямований на популяризацію та підвищення рівня засвоєння правових знань, удосконалення правової освіти учнівської молоді. Його організувала головний спеціаліст відділу освіти Дрогобицької районної державної адміністрації Людмила Коник-Осадча.

На конкурс представили підсумки проведеної роботи 23 загальноосвітні навчальні заклади. Журі конкурсу у складі Ярослави Баранич, методиста відділу  освіти  Дрогобицької  райдержадміністрації, Ганни Гіщак, директора Грушівської СЗШ І-ІІ ст., Оксани Гарасим’як, директора Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст., Тараса Шуста, заступник директора з виховної роботи Попелівського НВК І-ІІІ ст., Галини Матчишин, педагога-організатора Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст. визнали кращими:

Вороблевицьку СЗШ І-ІІІ ст. –І місце,

Волощанський НВК І-ІІ ст. – ІІ місце,

Підбузький НВК І-ІІІ ст. – ІІІ місце.

Слід зазначити, що в загальноосвітніх  навчальних  закладах, які  брали   участь  у  конкурсі,  було проведено відкриті  виховні години  на  тему „ Як вберегти себе від насилля ”.

Матеріали Вороблевицької СЗШ І-ІІІ ст. будуть скеровані для участі в обласному конкурсі.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua