» Охорона здоров'я » Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після Трускавця

Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після Трускавця

Автор: admin1 от 11-02-2016, 17:43
 (голосів: 0)

Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після ТрускавцяВ 2015 році у сфері охорони здоров’я району відкрито амбулаторію загальної практики сімейної медицини у с. Гаї Нижні, проведено  енергозберігаючий захід - модернізацію опалення у Підбузькій  районної лікарні, проведено акцію «Допомога воїнам АТО» та передано 1,5 тони продуктів харчування, санітарний автомобіль і 11,1 тис. гривень для лікування пораненої в зоні АТО медичної сестри Ірини Іванюш, утеплено стаціонарне відділення ДРЛ №5 - замінено дерев'яні вікна на металопластикові, замінено шиферне покриття даху споруди поліклініки ДРЛ№1 смт. Меденичі, роботи виконані господарським методом, зекономлено 270 тис. грн., а головне – збережено робочі місця медичних працівників району, про це розповів головний лікар Дрогобицького районного медичного об’єднання Валерій Паламарчук на нараді з підведення підсумків роботи медичної сфери району за минулий рік, яка відбулася в четвер, 11 лютого, в сесійній залі районної ради.

Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після ТрускавцяЗ вітальними словами до працівників охорони здоров’я звернулись голова Дрогобицької районної ради Михайло Сікора та перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Шутко. Вони подякували медикам, що в такий скрутний час вони докладають усіх зусиль для того, щоб кожен мешканець району мав можливість отримати якісні медичні послуги, і в цьому велика заслуга всіх від керівництва ДРМТО до молодшого медперсоналу.

Та все ж медики Дрогобиччини не збираються зупинятися на досягнутому і дивляться з перспективою в майбутнє, так основними напрямки діяльності у 2016 році Валерій Паламарчук вбачає у відкритті амбулаторій ЗПСМ на базі двох ФАПів, забезпеченні санітарним транспортом дев’яти АЗПСМ, втіленні Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після Трускавцяенергозберігаючих технологій, а саме переведення на електричне опалення ДРЛ №5 м. Дрогобич,  ФАПів сіл – Летня, Старе Село, Залокоть, завершенні капітального ремонту ФАПу с. Ролів, ремонт дахів ФАПів в населених пунктах Смільна, Жданівка, Унятичі. Також з метою оптимізації мережі в стаціонарах Дрогобицького району необхідно перепрофілювати в геронтологічні ліжка: десять терапевтичних ліжок у Підбузькій районній лікарні, п’ять  пологових ліжок у Дрогобицькій РЛ № 1 смт. Меденичі на неврологічні та одне ліжко на гінекологічні, яких буде п’ять ліжок. Двадцять терапевтичних ліжок у Дрогобицькій РЛ № 2 села Рихтичі перепрофілювати у паліативні ліжка, п’ять ліжок перепрофілювати у ліжка з денним перебуванням при поліклініці, 20 терапевтичних ліжок у Дрогобицькій РЛ №3 села Грушів – перепрофілювати у ліжка з сестринського догляду.

Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після Трускавця

Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після Трускавця

Медична галузь Дрогобицького району – друга в обласному рейтингу після Трускавця

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua