» Культура » Міністр культури закликав молодих митців та письменників подавати заявки на отримання стипендії Президента

Міністр культури закликав молодих митців та письменників подавати заявки на отримання стипендії Президента

Автор: admin2 от 23-06-2021, 11:29
 (голосів: 0)

Міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко закликав молодих письменників і митців подавати заявки на здобуття у 2022 році стипендій Президента.

«Молоді митці чи мої читачі, хто таких знає. У нас – 250 вакансій на рік на стипендії Президента для молодих митців. Строк прийому заявок на здобуття стипендії закінчується 1 липня, але на 250 місць маємо лише 77 заявок… Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти очікує пропозиції від молодих митців віком від 14 до 35 років (на момент подачі заявки), які мають творчі досягнення», - повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко

Він уточнив, що стипендії передбачені для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового та кіномистецтва. А також зазначив, що згідно з умовами залишився лише тиждень.

Детальніше про те, як подати заявку і що для цього потрібно, можна дізнатися на сайті Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти за цим посиланням.

Виплата стипендій провадиться Міністерством культури та інформаційної політики України щомісяця протягом року. Стипендії призначаються у розмірі одного прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua