» Упродовж року на Львівщині планують облаштувати понад 20 об'єктів спортивної інфраструктури

Упродовж року на Львівщині планують облаштувати понад 20 об'єктів спортивної інфраструктури

Автор: admin2 от 28-05-2020, 12:03
 (голосів: 0)

Упродовж року на Львівщині планують облаштувати понад 20 об'єктів спортивної інфраструктуриВ межах робочої наради заступники голови Юрій Холод та Іван Собко, разом із керівником управління фізичної культури Романом Хім'яком розглянули рівень реалізації процесу із облаштування спортивних майданчиків у 2020 році.

Цього року на Львівщині реалізовується Комплексна програма розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року.

"Загалом з обласного бюджету на облаштування майданчиків виділено 27 мільйонів гривень. За ці кошти заплановано облаштувати 21 об’єкт спортивної інфраструктури, з яких 13 майданчиків зі штучним (трав’яним) покриттям, 5 майданчиків з наливним покриттям та модернізація трьох спортивних споруд", - зазначив Юрій Холод.

Разом із тим на облаштування мультифункціональних спортивних комплексів з державного бюджету виділено 11 млн 966 тис. 380 грн на облаштування 12 мультифункціональних комплексів.

Під час наради також обговорили важливість дотримання технічних вимог до наливного поліуританового та штучного травяного покриття, які передбачені відповідною Програмою.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua