» Інвестиційна діяльність » Опубліковано посібник "Доступ до донорських та інвестиційних ресурсів в галузі регіонального розвитку"

Опубліковано посібник "Доступ до донорських та інвестиційних ресурсів в галузі регіонального розвитку"

Автор: admin2 от 16-06-2015, 11:51
 (голосів: 1)

Опубліковано посібник "Доступ до донорських та інвестиційних ресурсів в галузі регіонального розвитку"Посібник "Доступ до донорських та інвестиційних ресурсів в галузі регіонального розвитку" призначений для широкого кола осіб, компаній, державних установ та інших зацікавлених сторін, залучених до планування, фінансування та здійснення заходів з регіонального розвитку в Україні. Цей посібник розроблений як оперативний інструмент для орієнтування і сприяння пошуку фінансування окремих заходів та проектів. 
Очікується, що посібник буде також корисним для співробітників галузевих міністерств, регіональних і місцевих органів влади, інститутів громадянського суспільства, або будь-яких інших зацікавлених сторін, а також для бенефіціарів проектів, що реалізуються в рамках донорських програм технічної допомоги.
Посібник не претендує на повноту - він був задуманий в першу чергу для практичного використання як допоміжне джерело інформації. Зокрема він містить рекомендації про те, де зацікавлені особи зможуть знайти більш докладну інформацію з конкретних питань.
Посібник складається з чотирьох розділів. 
Розділ I стисло представляє в алфавітному порядку джерела фінансування та інформації, що доступні в Україні;
Розділ II пропонує класифікацію джерел фінансування та інформації у вигляді таблиці;
Розділ III коротко розповідає про допомогу в рамках двостороннього співробітництва;
Розділ IV представляю перелік програм та проектів технічної допомоги, пов'язаних з регіональним розвитком, що реалізуються або готуються до реалізації в Україні.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua