» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 21 березня 2018 року №165

Розпорядження районної державної адміністрації від 21 березня 2018 року №165

Автор: admin2 от 26-03-2018, 17:10
 (голосів: 0)

Про оголошення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району

 

Відповідно до статей 7, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», статей 13, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями) та з метою забезпечення прозорості проведення конкурсів з визначення перевізників, створення рівних умов для роботи всіх суб'єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері автомобільного транспорту, обмеження монополізму та розвитку конкуренції:

1. Оголосити конкурс з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району згідно з додатком.

2. Провести конкурс з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, керуючись Умовами конкурсу з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району, затверджених розпорядженням голови Дрогобицької райдержадміністрації від 6 грудня 2017 року № 477.

3. Начальнику відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О.С. Луців) повідомити громадськість району через засоби масової інформації про зміст оголошення.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова В.А.Шутко


 

165-vd-21.03.2018.doc [ b] (завантажень: 35)

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua