» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 9 серпня 2019 року №285

Pозпорядження районної державної адміністрації від 9 серпня 2019 року №285

Автор: admin1 от 13-08-2019, 16:40
 (голосів: 0)

Про визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району

 

Відповідно до статей 7, 43, 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», статей 6, 13, 20, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), за результатами опрацювання матеріалів конкурсу на підставі рішення конкурсного комітету, оформленого протоколом від 30 липня 2019 року, з метою забезпечення регулярних пасажирських перевезень в Дрогобицькому районі:

1.   Визначити переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Дрогобицького району на Об’єкті 1 ( 137 Дрогобич АС – Меденичі) претендента-перевізника ПП «Галич-Авто», як такого, що набрав найбільшу кількість балів.

2. Визначити другого за результатами конкурсу з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування, що не виходить за межі Дрогобицького району на Об’єкті 1 ( 137 Дрогобич АС – Меденичі) претендента-перевізника МПП «Західтранс».

3.   Відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації (О.С. Луців) повідомити громадськість району через офіційний веб-сайт райдержадміністрації про зміст розпорядження.

4.   Організацію роботи з укладання договору з переможцем конкурсу по Об’єкту 1 та контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Перший заступник голови                                                             Р.М. Щерба

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua