» Офіційні документи » Pозпорядження районної державної адміністрації від 29 серпня 2019 року №312

Pозпорядження районної державної адміністрації від 29 серпня 2019 року №312

Автор: admin1 от 2-09-2019, 17:44
 (голосів: 0)

Про делегування молоді Дрогобицького району

на фестиваль «Вітер На-дії»

 

Відповідно до статей 6 та 41 Закону України "Про місцеві державні адміністрації", рішення XXVII сесії VII скликання Дрогобицької районної ради від 24.04.2019 року № 335 «Про внесення змін до районного бюджету Дрогобицького району на 2019 рік», на виконання додатку 3 до Програми «Молодь Дрогобиччини» на 2019 рік, з метою духовного зростання, підвищення рівня свідомості, виховання патріотичного світогляду молоді:

1. Делегувати молодь Дрогобицького району на фестиваль «Вітер На-дії», який відбудеться 15 вересня 2019 року в м. Львові.

2. Головному спеціалісту з питань молоді і спорту райдержадміністрації М.Якимчуку сформувати делегацію молоді Дрогобицького району для участі у фестивалі «Вітер На-дії».

3. Відділу освіти районної державної адміністрації (І.Стецко) надати два автобуси «Школярик» для перевезення делегації Дрогобицького району та підготувати додаток до угоди на транспортні послуги.

4. Матеріально-відповідальною особою з використання коштів, виділених для участі молоді Дрогобицького району у фестивалі «Вітер На-дії», призначити головного спеціаліста з питань молоді і спорту райдержадміністрації М.Якимчука.

5. Відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації (І.Калічак) фінансувати видатки на участь молоді Дрогобицького району у фестивалі «Вітер На-дії» за рахунок коштів затверджених у районному бюджеті за КПКВК 0213133 «Інші заходи та заклади молодіжної політики», згідно додатку 3 Програми «Молодь Дрогобиччини» на 2019 рік, перерахувати кошти згідно укладеної угоди з відділом освіти районної державної адміністрації.

6. Контроль за виконанням покласти на заступника голови районної державної адміністрації Ханаса В. Й.

 

 

Перший заступник голови                                                          Р. М. Щерба

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua