» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 25 листопада 2014 року №291

Розпорядження районної державної адміністрації від 25 листопада 2014 року №291

Автор: admin2 от 28-11-2014, 13:22
 (голосів: 0)

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

 

Розглянувши заяву громадянки Кушнір Галини Іванівни від 4 листопада 2014 року, свідоцтво про право на спадщину за законом, сертифікат на право на земельну частку (пай) серії РН № 500832, пункт 320 додатку до розпорядження голови Дрогобицької райдержадміністрації від 8 жовтня 2008 року № 397, керуючись Законом України “Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)”:

 

  1. Надати дозвіл громадянці Кушнір Галині Іванівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6838 га, в тому числі рілля – 0,6683 га та кормові угіддя – 0,0152 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Доброгостівської сільської ради (за межами населеного пункту).

  2. Громадянці Кушнір Галині Іванівні укласти з організацією, яка має сертифікат на проведення робіт із землеустрою, договір на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, вказаної в п.1 цього розпорядження.

  3. Начальнику управління Держземагентства у Дрогобицькому районі Л.Бреню забезпечити в установленому законодавством порядку:

3.1.розгляд технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки;

3.2. реєстрацію земельних ділянок у Державному земельному кадастрі.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації І.Д.Мізерника.

 

Перший заступник голови С.В.Рудницький

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua