» Офіційні документи » Розпорядження районної державної адміністрації від 25 травня 2016 року №121

Розпорядження районної державної адміністрації від 25 травня 2016 року №121

Автор: admin2 от 31-05-2016, 16:52
 (голосів: 0)

Про підготовку до опалювального

сезону 2016/17 року

 

 

Відповідно до Законів України “Про місцеві державні адміністрації”, “Про житлово-комунальні послуги” та розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 19.05.2016 №295/0/5-16, з метою забезпечення координації заходів з підготовки об’єктів господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період, своєчасного початку опалювального сезону 2016/17 року і сталого функціонування підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району :

1. Затвердити заходи щодо забезпечення своєчасної підготовки підприємств житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Дрогобицького району до опалювального сезону 2016/17 року (надалі – заходи), що додаються.

2. Створити районну робочу групу з координації та вирішення проблемних питань з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період і входження в опалювальний сезон 2016/17 року та затвердити її склад згідно з додатком.

3. Сільським, селищним головам, Дрогобицькому РТМО (В. Паламарчук), відділу освіти райдержадміністрації (І. Стецко), відділу культури і туризму райдержадміністрації (Р.Козар) забезпечити виконання та своєчасне інформування сектору з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації (Г. Павлюк) про стан виконання затверджених заходів у повному обсязі в установлені терміни.

4. Сектору з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації (Г.Павлюк) забезпечити подання звітності за формою ЖКГ-(зима) до 25 і 10 числа звітного місяця (очікуване виконання планових завдань щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2016/17 року станом відповідно на 1 та 15 числа) департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації до 1 жовтня поточного року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови районної державної адміністрації І.Мізерника.

 

 

Голова В.А.Шутко

 

 

 

 

Додаток

до розпорядження районної державної адміністрації

25 травня 2016 № 121

 

 

 

РОБОЧА ГРУПА

з координації та вирішення проблемних питань з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період і входження в опалювальний сезон 2016/17 року

 

з/п

Прізвище, ім’я, по-батькові

Посада

1.

Мізерник Іван Дмитрович

 

- заступник голови райдержадміністрації,

голова районної робочої групи

2.

Павлюк Ганна Василівна

- завідувач сектору з питань житлово-комунального господарства

та інфраструктури райдержадміністрації, заступник голови районної робочої групи

 

Члени районної робочої групи

 

3.

Ванівський Андрій Михайлович

- керівник відділу з питань цивільного захисту райдержадміністрації

4.

Паламарчук Валерій Олександрович

 

- головний лікар ДРТМО

5.

Стецко Іван Теодорович

- в.о. керівника відділу освіти райдержадміністрації

 

6.

Козар Надія Станіславівна

- керівник відділу культури і туризму райдержадміністрації

7.

Явір Галина Теодорівна

 

 

- керівник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації

 

 

 

 

Заступник керівника апарату-

начальник загального відділу Н. Сенів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядження голови районної державної адміністрації

25 травня 2016 № 121

 

 

Заходи

щодо забезпечення своєчасної підготовки підприємств

житлово-комунального господарства

та паливно-енергетичного комплексу Дрогобицького району до опалювального сезону 2016/17 років

 

1. Здійснювати контроль за виконанням планових показників з комплексної підготовки житлово–комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо–зимовий період 2016/17 років.

Виконавчі комітети сільських, селищних рад, ДРТМО, відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури та туризму райдержадміністрації

Термін: до 1 жовтня 2016 року

 

2. Розробити та затвердити плани взаємодії з Дрогобицьким районним відділом ГУ ДСНС України у Львівській області на випадок виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах житлово–комунального господарства та на об’єктах соціальної сфери.

Виконавчі комітети сільських, селищних рад, ДРТМО, відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури та туризму райдержадміністрації, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, Дрогобицький РЕМ, Бориславський РЕМ, філія “Дрогобицьке управління експлуатації газового господарства” ПАТ “Львівгаз”

Термін: до 1 вересня 2016 року

 

3. При затвердженні місцевих бюджетів передбачити видатки на виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в зимових умовах

Сільські, селищні ради

Термін: до 1 серпня 2016 року

 

4. Здійснити заходи щодо перевірки стану газового обладнання у населених пунктах району.

Виконавчі комітети сільських, селищних рад, ДРТМО, відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури та туризму райдержадміністрації,

філія “Дрогобицьке управління експлуатації газового господарства” ПАТ “Львівгаз”

Термін: до 25 вересня 2016 року

 

5. Провести перевірку димових і вентиляційних каналів у житлових будинках всіх форм власності , об’єктів соціальної сфери та привести їх у відповідність до вимог чинних нормативних документів.

Виконавчі комітети сільських, селищних рад , ДРТМО, відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури та туризму райдержадміністрації,

філія “Дрогобицьке управління експлуатації газового господарства” ПАТ “Львівгаз”

Термін: до 25 вересня 2016 року

 

6. Забезпечити комплектацію котлів автоматикою газової безпеки, підготовку ємностей запасу води, розробку схем і проведення відповідних робіт щодо можливого переведення котелень на резервне енергоспоживання, повірку газових лічильників, оформлення документацій для отримання дозволу на пуск газу та інше.

Дрогобицький РЕМ, Бориславський РЕМ, філія “Дрогобицьке управління експлуатації газового господарства” ПАТ “Львівгаз”, ДРТМО, відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури та туризму райдержадміністрації

Термін: до 1 жовтня 2016 року

 

7. Укласти з організаціями, що мають на балансі спеціалізовану снігоприбиральну техніку, договори щодо її залучення для розчистки доріг під час снігопадів.

Виконавчі комітети сільських,

селищних рад

філія “Дрогобицький райавтодор”

Термін: до 25 вересня 2016 року

 

8. Забезпечити підготовку спеціалізованої техніки для прибирання снігу та посипання вулично–дорожньої мережі протипожежними сумішами і необхідну кількість посипного матеріалу.

філія “Дрогобицький райавтодор”

Термін: до 25 вересня 2015 року

 

9. Вжити заходів щодо дотримання правил техніки безпеки та пожежної безпеки згідно з чинним законодавством.

Виконавчі комітети сільських, селищних рад, ДРТМО, відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури та туризму райдержадміністрації

Термін: до 1 жовтня 2015 року

 

10. Вжити заходів щодо погашення у повному обсязі всіма категоріями споживачів заборгованості з оплати використаних у поточному році природного газу, електричної і теплової енергії, води та наданих послуг з водовідведення, а також забезпечити щомісячну оплату поточного споживання енергоносіїв і житлово-комунальних послуг згідно із договорами.

Виконавчі комітети сільських, селищних рад, ДРТМО, відділ освіти райдержадміністрації, відділ культури та туризму райдержадміністрації

Термін: до 1 жовтня 2016 року

 

11. Посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності зменшення споживання природного газу, його заміщення іншими видами палива та енергії, а також забезпечення стовідсоткової оплати за спожиті енергоносії.

Виконавчі комітети сільських,

селищних рад

Термін: постійно

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua