» Регуляторні акти » Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови Дрогобицької райдержадміністрації «Про затвердження Переліку адміністративних послуг»

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови Дрогобицької райдержадміністрації «Про затвердження Переліку адміністративних послуг»

Автор: admin1 от 11-11-2013, 09:55
 (голосів: 0)

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови Дрогобицької райдержадміністрації «Про затвердження Переліку адміністративних послуг»Дрогобицька районна державна адміністрація повідомляє, що впродовж п’яти робочих днів на офіційній веб-сторінці райдержадміністрації (www.drohobych-rda.gov.ua), в розділі «Регуляторні акти», відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» буде оприлюднений проект регуляторного акта – розпорядження голови райдержадміністрації “Про затвердження  Переліку адміністративних послуг” та аналіз  його регуляторного впливу.

Проект регуляторного акта розроблено на виконання вимог Закону України “Про адміністративні послуги” з метою встановлення чіткого переліку адміністративних послуг, які будуть надаватись у Центрі надання адміністративних послуг Дрогобицької районної державної адміністрації.

Згаданим проектом затверджується перелік адміністративних послуг, які будуть надаватись фізичним та юридичним особам в Центрі надання адміністративних послуг Дрогобицької райдержадміністрації.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі протягом одного місяця  з дня  його оприлюднення у Дрогобицьку  райдержадміністрацію (82104, м.Дрогобич, вул. 22 січня, 37; факс (032) 99-91-83 або (03244) 3-84-55; E-mail: drda@meta.ua (з наступним підтвердженням у письмовому вигляді) та у Державну службу України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва (01011, м.Київ,  вул. Арсенальна, 9/11, тел. 254-56-73, E-mail: inform@dkrp.gov.ua).

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua