» Анонси » Музей "Дрогобиччина" запрошує на останню прижиттєву виставку фотомитця Василя Пилип'юка

Музей "Дрогобиччина" запрошує на останню прижиттєву виставку фотомитця Василя Пилип'юка

Автор: admin2 от 20-08-2018, 09:35
 (голосів: 0)

Музей "Дрогобиччина" запрошує на останню прижиттєву виставку фотомитця Василя Пилип'юкаУ середу, 22 серпня о 15 годині у Палаці мистецтв музею "Дрогобиччина" у м. Дрогобич відбудеться відкриття фотовиставки вибраних робіт відомого фотомитця Василя Пилип'юка "Україно, ти для мене диво!".

Це остання прижиттєва виставка відомого фотохудожника, яку митець присвятив 25-річчю Незалежності України. У 2016-му році цей масштабний фотопроект був презентований у Національному музеї ім.Андрея Шептицького у Львові.

Василь Пилип’юк - лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, Заслужений діяч мистецтв України. Автор біля 2000 художніх і документальних творів, фотоновел, значна частина яких вже ввійшла до надбань світової мистецької спадщини. Від 1969 р. твори експонувалися на понад 100 вітчизняних і міжнародних виставках. В активі митця понад 80 персональних виставок,115 мистецьких фотоальбомів. Роботи зберігаються у зібраннях багатьох галерей світу, знайшли відображення у мистецьких виданнях, широковідомих фотоальбомах. Творчості фотомитця присвячено понад 455 публікацій у виданнях України та зарубіжжя. Автор 45 наукових та навчально-методичних праць.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua