» Цивільний захист » Департамент цивільного захисту закликає краян дотримуватись правил пожежної безпеки

Департамент цивільного захисту закликає краян дотримуватись правил пожежної безпеки

Автор: admin2 от 2-09-2016, 15:34
 (голосів: 0)

Департамент цивільного захисту закликає краян дотримуватись правил пожежної безпекиУпродовж  2-3 вересня за прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології на більшій частині території області переважатиме висока пожежна небезпека 4-го класу. Місцями очікують надзвичайну пожежну небезпеку 5-го класу. Про це повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олександ Харчук.

За його словами, надзвичайну пожежну небезпеку очікують у 5-ти районах, зокрема, у Жовківському, Яворівському, Стрийському, Дрогобицькому, Сколівському районах, а також у м. Львові.

Департамент з питань цивільного захисту ЛОДА закликає громадян відмовитися від практики спалювання опалого листя‚ сухої трави та інших рослинних залишків.

"Дуже часто спалення сухої трави переростає у великомасштабні пожежі, швидкість поширення вогню під час таких пожеж надзвичайно висока, тому локалізувати їх на відкритих територіях дуже важко. Особливо небезпечним є спалювання сухої трави на полях, через які проходять високовольтні лінії електропередач, та поблизу лісових масивів, - зазначив Олександр Харчук. -Принагідно нагадую, що за самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність".

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua