» Інформація » В університеті фізкультури нагородили олімпійського призера Тараса Міщука та привітали першокурсників

В університеті фізкультури нагородили олімпійського призера Тараса Міщука та привітали першокурсників

Автор: admin2 от 1-09-2016, 17:10
 (голосів: 0)

В університеті фізкультури нагородили олімпійського призера Тараса Міщука та привітали першокурсниківУ середу, 31 серпня, в актовій залі головного корпусу Львівського державного університету фізичної культури за участю представників влади, спортивної громадськості, батьків та журналістів відбулася урочиста церемонія посвяти у студенти.

Майбутніх фахівців сфери фізичної культури та спорту вітали заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний, начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Юрій Майборода, голова відділення НОК України Юрій Турянський, директор Львівського училища фізичної культури Степан Родак, ректор вузу професор Євген Приступа, ректори попередніх років та інші.

Особливості святу додала участь в урочистій церемонії студента 4-го курсу факультету фізичного виховання ЛДУФК Тараса Міщука, який прибув до Львова уже в якості бронзового призера Ігор XХXI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. При цьому медалісту національної збірної та його тренеру Роману Бундзу вручили спеціальну нагороду й грошову відзнаку відділення нок України в області, як кращому спортсмену і тренеру Львівщини за підсумками спортивного серпня. Також вони тримали подяки та особисту премію від ректора ЛДУФК проф. Євгена Приступи.

Декани факультетів провідного галузевого вищого навчального закладу вручили залікові книжки за № 1 своїм найкращим першокурсникам – серед яких, зокрема, виявилися: член збірної команди України з гандболу, чемпіонка України, володарка кубку та суперкубку України з гандболу, гравець команди "Галичанка" (Львів) Юліана Братковська; член національної збірної команди України зі стрільби з луку, володар Кубку Європи 2016 року, фіналіст чемпіонату світу зі стрільби з лука Роман Шеремет; а також Сафія Феджага й Надія Старецька, котрі посіли 1-е та 2-е місця у вступному  рейтингу 2016 року.

Святкового настрою учасникам урочистої посвяти додали представники Театру спорту ЛДУФК, композиція спортивного бального танцю у виконанні студентів кафедри хореографії та мистецтвознавства й пісенний виступ випускниці 2016 року, дипломантки телевізійного пісенного фестивалю "Доля" Соломії Мильчук. Після виконання міжнародного студентського гімну Гаудеамус з нагоди початку навчального року першокурсники мали змогу відвідали молебень у соборі Святого Юра. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua