» Інформація » На Старосамбірщині відбулась щорічна українсько-польська акція «Миколай без кордонів»

На Старосамбірщині відбулась щорічна українсько-польська акція «Миколай без кордонів»

Автор: admin2 от 29-12-2017, 11:53
 (голосів: 0)

На Старосамбірщині відбулась щорічна українсько-польська акція «Миколай без кордонів»У четвер, 28 грудня відбувся спільний українсько-польський транскордонний захід «Миколай без кордонів» на території Старосамбірського району Львівської області.

До залізничної станції «Нижанковичі», Старосамбірського району, з м. Перемишля, Республіка Польща, прибула дрезина з подарунками для понад 300 українських дітей загиблих Героїв антитерористичної операції на сході України; дітей, батьки яких служать в зоні АТО; дітей з особливими потребами; дітей польського походження, дітей та учнів 1 - 4 класів школи в смт. Нижанковичах Старосамбірського району.

Ця акція покликана нівелювати бар’єри по обидві сторони кордону, а також сприяти налагодженню добросусідських відносин в прикордонному регіоні та розвитку транскордонного співробітництва

Успішне прибуття дрезини відбулося завдяки проведеній у 2016 році акції «Перша залізнична Бещадська Сикиризада», коли закинуту 22 роки тому колію було очищено від дерев та кущів, і по ній поїхав перший невеликий ремонтний поїзд.

В приміщенні школи в смт. Нижанковичі відбулося театралізоване дійство для наймолодших учасників акції та урочисте вручення подарунків. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua