» Інформація » Підприємці Львівщини мають можливість залучити додаткові кошти з програми підтримки відновлювальної енергетики

Підприємці Львівщини мають можливість залучити додаткові кошти з програми підтримки відновлювальної енергетики

Автор: admin1 от 14-06-2018, 09:27
 (голосів: 0)

Підприємці Львівщини мають можливість залучити додаткові кошти з програми підтримки відновлювальної енергетикиСтартує нова програма підтримки відновлювальної енергетики України від Європейського банку реконструкції та розвитку. Відтак департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської обласної державної адміністрації пропонує підприємцям Львівщини використати можливість залучення додаткових коштів.
Програма USELF-III передбачає 250 млн євро. Програмою можуть скористатись малі, середні та великі приватні компанії для реалізації проектів з відновлювальної енергетики за всіма технологіями (сонячна енергія, вітер, біомаса, біогаз та мала гідроенергетика).
Детальніше з програмою USELF-III можна ознайомитись за посиланням.
Зазначимо, що в межах програми USELF з 2009р ЄБРР профінансував проекти з відновлювальної енергетики в Україні на суму понад 100 млн євро. На Львівщині кошти ЄБРР залучались до реалізації проекту вітроелектростанції «Старий Самбір-2» потужністю 20,7 МВт ТОВ «Карпатський вітер» групи компаній «Еко Оптіма».

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua