» Інформація » «Розвинена транспортна інфраструктура – передумова економічного зростання», - Олег Синютка на Форумі місцевого розвитку

«Розвинена транспортна інфраструктура – передумова економічного зростання», - Олег Синютка на Форумі місцевого розвитку

Автор: admin1 от 23-06-2018, 09:27
 (голосів: 0)

«Розвинена транспортна інфраструктура – передумова економічного зростання», - Олег Синютка на Форумі місцевого розвитку межах III Форуму місцевого розвитку, який триває у Трускавці, відбулась панельна дискусія “Транспортна інфраструктура як передумова регіонального розвитку”, в межах якої голова Львівської ОДА Олег Синютка порушив питання впливу якісної транспортної мережі на розвиток економіки області.
"Сьогодні успішними є тільки ті регіони, які мають розвинену транспортну інфраструткту. Окрім того, що це є передумовою для розвитку всіх галузей, це є драйвером самого економічного зростання. Продуктивність праці в транспортній сфері є найвищою серед усіх галузей, що представлені в економіці Львівщині. Транспортна інфраструктура повністю в усьому спектрі представлена в області. Транспорт - це не лише дороги і перевезення, це ще трубопроводи, яких 30 тисяч км на Львівщині. Це величейзний ресурс, який теж впливає на розвиток регіону", - наголосив Олег Синютка.
Під час дискусії також обговорили митний експеримент, втілення проекту Go Highway та наймасштабнійший інвестиційний проект у залізничній галузі - Бескидський тунель.
"Українська держава дуже багато втратила, коли дозволила пропустити поза межами країни світові транспортні коридори, і важливо поставити питання так, щоб Україна не залишилась поза транпортними коридорами. Важливо, що ми реалізували масштабний проект - Бескидський тунель. Це дало вдвічі збільшити потік вантажів і це відповідь тим, хто не розуміє, що в Україні змінилось за три останніх роки ", - зазначив Олег Синютка.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua