» Інформація » Цьогоріч майже 100 спортивних об’єктів Львівщини облаштують за кошти програми «Спортивний майданчик»

Цьогоріч майже 100 спортивних об’єктів Львівщини облаштують за кошти програми «Спортивний майданчик»

Автор: admin2 от 13-08-2018, 17:49
 (голосів: 0)

Цьогоріч майже 100 спортивних об’єктів Львівщини облаштують за кошти програми «Спортивний майданчик»На Львівщині триває реалізація Обласної програми «Спортивний майданчик». У 2018 році у населених пунктах Львівщини заплановано облаштувати 99 спортивних об’єктів, з них вже побудовано 34 тренажерні майданчики.

 «У цьому році плануємо облаштувати 29 спортивних майданчиків зі штучним покриттям, з них 25 з трав’яним і 4 з наливним покриттям. Також заплановане будівництво 61 майданчика із тренажерним обладнанням і заміна штучного покриття на території 9 об’єктів, термін експлуатації яких перевищив 10 років», – зазначив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Роман Хім’як.

Також він повідомив, що станом на сьогодні, укладені усі договори про міжбюджетний трансферт, виготовляється проектно-кошторисна документація для облаштування спортивних майданчиків зі штучним (наливним або трав’яним) покриттям, укладені договори з постачальниками тренажерного обладнання.Окрім цього, для облаштування майданчиків у місцевих бюджетах передбачено кошти на співфінансування.

Зазначимо, станом на 10.08.2018 року, за програмою профінансовано з обласного бюджету 18 млн 50 тис гривень. Серед населених пунктів, де облаштовано 34 тренажерні майданчики: с. Острів, с. Воля-Баранецька, с. Сусолів, с. Голубиця, с. Накваша, с. Тур’я, с. Балучин, с. Мшана, с. Суховоля, с. Володимирці, с. Сулятичі, с. Малехів, с. Великий Дорошів, с. Сасів, Ремезівці, с. Скварява, с. Дроговиж, с. Мала Горожанка, с. Зав’язанці, с. Вовчищовичі, с. Старява, с. Ушковичі, с. Оглядів, м. Хирів, с. Головецько, с. Крушельниця, с. Ільник, с. Залужжя, м. Борислав, м. Моршинта м. Червоноград.

Окрім цього, тривають роботи з облаштування спортивних майданчиків зі штучним покриттям (25 об'єктів), з наливним покриттям (4 об'єкти) та заміна штучного покриття (9 об'єктів).

Нагадаємо, обласна програма «Спортивний майданчик на 2017-2021 роки» затверджена рішенням сесії Львівської обласної ради від 31 січня 2017 року № 351.Обсяги видатків обласного бюджету, передбачених на реалізацію Програми у 2018 році – 19 млн 800 тис. грн. Рішенням сесії Львівської обласної ради від 5 червня 2018 року №705, було виділено додатково 1 млн 450 тис грн для дофінансування спортивних майданчиків зі штучним (наливним та трав’яним) покриттям, з розрахунку 50 тис грн на 1 об’єкт.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua