» Інформація » На нараді із сільськими, селищними головами йшлося про заходи з нагоди Дня захисника України

На нараді із сільськими, селищними головами йшлося про заходи з нагоди Дня захисника України

Автор: admin2 от 11-10-2018, 17:41
 (голосів: 0)

На нараді із сільськими, селищними головами йшлося про заходи з нагоди Дня захисника УкраїниСьогодні голова райдержадміністрації Андрій Шевкенич провів нараду із сільськими, селищними головами. Під час наради, зокрема, йшлося про підготовку до відзначення Дня захисника України 14 жовтня. Голова райдержадміністрації наголосив, що урочисті дійства на вшанування українських героїв повинні відбутися у кожному населеному пункті. “Ми у великому боргу перед тими, хто боровся за Україну під час національно-визвольної боротьби, перед нашими українськими воїнами, які сьогодні мужньо стали на захист нашої державності. Тому наш обов'язок — пам'ятати про їхній подвиг,” - сказав Андрій Шевкенич. Очільник району наголосив на тому, щоб відвідати могили загиблих, подякувати живим та залучити до цих заходів якнайбільше молоді.

Голова райдержадміністрації також запросив мешканців району на святкові патріотичні заходи, які проводитимуться у м.Дрогобич спільно з міською радою. Також, Андрій Шевкенич зробив особливий наголос на масштабних за величиною і значенням заходах, які проходитимуть 13-14 жовтня у Львові, та висловив сподівання, що мешканці Дрогобиччини також виявлять зацікавлення і візьмуть участь у цих дійствах.

В контексті святкувань голова райдержадміністрації вкотре звернув увагу сільських, селищних голів на обов'язковому розміщенні державної символіки на кожній установі, а також на стан тих державних прапорів, які на даний час знаходяться на будівлях, біля символічних могил та інших пам'ятних місць і потребують негайного оновлення. 

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua