» Інформація » За 5 тижнів 2019 року вакциною охопили майже 10 тисяч школярів

За 5 тижнів 2019 року вакциною охопили майже 10 тисяч школярів

Автор: admin1 от 11-02-2019, 11:08
 (голосів: 0)

За 5 тижнів 2019 року вакциною охопили майже 10 тисяч школярівПро це сьогодні, 11 лютого, під час апаратної наради повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

Також Любомира Мандзій повідомила, що керівниками закладів загальної середньої освіти та медичним персоналом районів, міст, ОТГ здійснено верифікацію даних та сформовано реєстри щодо кількості дітей, які нещеплені проти кору згідно з діючим Календарем профілактичних щеплень.

Окрім того, визначили навчальні заклади з високим, середнім та низьким ризиком щодо потреби проведення додаткових заходів з імунізації.

Відтак, пріоритетними закладами освіти, у яких велика кількість нещеплених дітей є 108 ЗЗСО районів, міст, ОТГ області.

«Списки невакцинованих дітей є у директорів шкіл. У середу та четвер проведуть повторні батьківські збори з батьками тих учнів, у дітей яких немає відповідних щеплень», - Любомира Мандзій.

«14 лютого разом із департаментом освіти області та департаментом охорони здоров’я міста ми здійснимо тренінги для директорів шкіл за участі представників ЮНІСЕФ», - додала директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua