» Інформація » Бібліотека Іваничука запрошує на презентацію книги Яніни Соколової

Бібліотека Іваничука запрошує на презентацію книги Яніни Соколової

Автор: admin1 от 6-03-2019, 17:10
 (голосів: 0)

Бібліотека Іваничука запрошує на презентацію книги Яніни СоколовоїУ  четвер  7 березня, у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва  ім. Романа Іваничука (пл. Ринок, 9) відбудеться зустріч з Яніною Соколовою - телеведучою, моделлю, акторкою театру і кіно, а з 2018 авторкою та ведучою Youtube-каналу «Вечір з Яніною Соколовою» (викриває фейки російської пропаганди про Україну).

У бібліотеці відбудеться презентація книги «Шевченко на кожен день», особливість якої полягає в тому, що на десятках сторінок розміщені QR-коди, відсканувавши які, читач потрапляє на YouTube-канал з відеочитанням віршів у виконанні Яніни Соколової. А також книга включає QR-коди з переходом на 12 промо-роликів на соціально-важливі теми.

Це видання вийшло у світ у 2018 і є унікальним, бо дає читачеві можливість не тільки день за днем увесь рік занурюватися у творчість геніального українського поета Тараса Григоровича Шевченка (1814-1861), а й почути як звучать його поезії у виконанні професійної акторки і популярної телеведучої Яніни Соколової.

Книга ілюстрована малюнками, начерками и офортами Шевченка, який до того ж був талановитим художником, академіком гравюри Петербузької академії мистецтв. Контактна особа: Тетяна Пилипець 067-47-631-91

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua