» Інформація » Сільські амбулаторії на Львівщині отримали 43 нових автомобілі Renault Duster

Сільські амбулаторії на Львівщині отримали 43 нових автомобілі Renault Duster

Автор: admin1 от 29-03-2019, 09:11
 (голосів: 0)

Сільські амбулаторії на Львівщині отримали 43 нових автомобілі Renault Duster28 березня, під час Медичного форуму сімейним лікарям нових сільських лікарських амбулаторій передали в експлуатацію  43 автомобілі Renault Duster.

Ключі від автомобілів вручив заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів. 

«Медицина в Україні змінюється. Завжди ми дивимося на лікаря як на людину, яка може врятувати та що є останньою інстанцією, якій би хотів віддати останнє заради порятунку. Держава за останні роки звернула увагу на медичну галузь і лікарів. Ми рухаємося у правильному напрямку. Ми почали цю реформу і продовжуватимемо її надалі», - зазначив Роман Филипів.

Автомобілі  Renault Duster є повнопривідними з підвищеною прохідністю, що забезпечить можливість доїзду медиків до найвіддаленіших населених пунктів.

Зазначимо, Львівській області виділили 377 млн гривень  на реалізацію  заходів у межах програми Президента України “Підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській медицині”.  За ці кошти збудують 43 амбулаторії,станом на сьогодні триває будівництво на 39 об’єктах.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua