» Інформація » Сільські голови радилися щодо вирішення актиуальних проблемних питань

Сільські голови радилися щодо вирішення актиуальних проблемних питань

Автор: admin2 от 27-02-2014, 17:15
 (голосів: 0)

Сільські голови радилися щодо вирішення актиуальних проблемних питань27 лютого відбулася спільна нарада із сільськими, селищними головами за участю голови районної ради Михайла Сікори і голови Асоціації сільських, селищних рад району Степана Коваля.

Перед учасниками наради виступив депутат обласної ради Михайло Задорожний, який інформував присутніх про цільові програми, що фінансуватимуться з обласного бюджету, і запросив органи місцевого самоврядування брати в них участь для вирішення тих чи інших проблемних питань району в різних сферах життєдіяльності.

Учасники наради обговорили питання стану доріг району та можливості їх часткового ремонту власними силами, зокрема, шляхом забору піщано-гравійної суміші без порушення чинного законодавства та екологічної безпеки. Механізм використання місцевих ресурсів буде напрацьований спільно з правоохоронними органами, управлінням водгоспу та райавтодором. Керівник райавтодору Сергій Грибанов повідомив, що фінансовий стан його організації є складний, але існують домовленості з керівництвом облавтодору щодо ремонту доріг на основних напрямках. Сьогодні дорожники розпочинають роботи на автошляхах до Волощі, на Довголуку, на Самбір тощо.

Учасники наради обговорили також питання інвентаризації земель, напрацювання пропозицій щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування, введення в штатний розпис сільських, селищних рад робітників з благоустрою.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua