» Інформація » Робоча група надала роз'яснення підприємцям щодо розмірів заробітної плати працівникам

Робоча група надала роз'яснення підприємцям щодо розмірів заробітної плати працівникам

Автор: admin2 от 22-08-2019, 12:26
 (голосів: 0)
Робоча група надала роз'яснення підприємцям щодо розмірів заробітної плати працівникам21 серпня в райдержадміністрації відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення.
Учасники зібрання проаналізували спільні заходи з легалізації зайнятості населення, необхідності дотримання роботодавцями чинного законодавства та визначили основні напрямки роботи, спрямовані на вирішення цих питань.
Крім того, на засіданні робочої групи було заслухано пояснення керівників підприємств, установ та організацій, головних бухгалтерів щодо виплати заробітної плати працівникам на рівні мінімальної.
Представники органів державної влади закликали роботодавців бути відповідальними та дотримуватись вимог чинного законодавства. Зокрема, належним чином оформляти трудові відносини з працівниками та дотримуватись вимог законодавства про оплату праці.
Представникам суб’єктів господарювання, у яких працівникам нараховують  мінімальну зарплатню, рекомендували  підвищити її розмір до рівня середнього на території області.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua