» Інформація » Героїв Небесної Сотні вшанували виставкою в університеті

Героїв Небесної Сотні вшанували виставкою в університеті

Автор: admin2 от 28-11-2019, 15:19
 (голосів: 0)

Героїв Небесної Сотні вшанували виставкою в університетіУ вестибюлі головного корпусу університету Франка розмістили виставку із життєписами Героїв, які навчались в цьому виші.

В межах проекту  «Герої поміж нас. Небесна Сотня» вшанували Ігоря Костенка, Сергія Кемського, Богдана Солчаника та Дмитра Чернявського, Володимира Жеребного

«Важко говорити і знаходити правильні слова під час таких заходів. Люди, які віддали своє життя за світле майбутнє нашої держави повинні бути пошановані нашою пам’яттю і нашими діями. Ми вшановуємо наших Героїв та і зберігаємо пам'ять  про те, що завдяки їхнім подвигам ми маємо зараз можливість боротись за нашу незалежність. Суспільство і влада повинні підтримувати родини Героїв та робити все для того, щоб їхні діти знайшли себе у нашій державі», - звернувся до усіх присутніх заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

«Сьогодні у нас непересічна подія. Вона охоплена сумом про героїчних вчинок наших молодших колег, як назавжди занесені в літопис української історії. Наша держава жива пам’яттю про цей вчинок і відповідальністю, яку вони на нас поклали. Революція Гідності це той чин, коли молодь повернула державу на орбіту незалежності. Вони відстоювали цінності, які ми зараз повинні захистити. Студенти Франкового університету завжди були і є там, де вирішується доля країни», - наголосив ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Мельник.

Організатори: Музей визвольної боротьби України у Львові, Львівський національний університет імені Івана Франка, департамент з питань  культури національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.  

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua