» Інформація » На "Арені Львів" під час комплексних навчань надзвичайники відпрацьовували свої навики

На "Арені Львів" під час комплексних навчань надзвичайники відпрацьовували свої навики

Автор: admin2 от 28-02-2020, 15:17
 (голосів: 0)

На "Арені Львів" під час комплексних навчань надзвичайники відпрацьовували свої навикиУ п’ятницю, 28 лютого на території стадіону "Арена Львів" відбулися підсумкові комплексні навчання з ліквідації наслідків надзвичайних ситуації.

Навчання відбулися під керівництвом голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького за участі представників районних державних адміністрацій та відповідальних за цивільний захист у регіонах.

Насамперед усі присутні оглянули понад півсотні зразків новітньої техніки та засобів механізації, а також елементи пунктів управління та життєзабезпечення, які використовуються під час ліквідації будь-яких надзвичайних ситуації та стихійних лих. Після чого, рятувальні підрозділи управління ДСНС України у Львівській області та інші структури продемонстрували свої практичні навики.

До участі у навчаннях залучили пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області та КЗ ЛОР «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги медицини катастроф».

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький високо оцінив дії рятувальників.

"Усі дії рятувальників злагоджені та високопрофесійні. Медики, рятувальники, пожежники, психологи, водії, кінологи - усі вони працюють задля безпеки мешканців Львівщини. Вони, ризикуючи власним життям, рятують життя потерпілих. Схиляю голову перед Вашою відвагою та героїзмом. З такими фахівцями, жителі області можуть бути спокійними", - наголосив Максим Козицький.

Загалом до проведення навчань залучили 70 фахівців із різних служб та 17 одиниць техніки.

 «Провівши збір керівного складу цивільного захисту області, ми його організували з практичним відпрацюванням лише деяких елементів надання допомоги людям. Ви мали змогу побачити взаємодію безпосередньо підрозділів ДСНС з підрозділами швидкої допомоги. Ми впевненні, що здатні виконувати будь-які поставлені завдання та  готові до ліквідації негараздів різного характеру, які можуть виникнути на теренах Львівщини. Хочу наголосити, що під час таких навчальних заходів, налагоджується та практично відпрацьовується взаємодія, щоб більш ефективніше надавати допомогу під час реальних подій», - зазначив начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін.

Зокрема, учасники навчань гасили умовну пожежу, рятували постраждалих під час ДТП, евакуйовували потерпілих з підтрибунного простору, з променади та даху стадіону за допомогою автодрабини, колінчастого автопідіймача а також рятували потерпілих з висоти за допомогою спуску по рятувальній мотузці.

Також відбулось проведення аварійно-рятувальних робіт під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортної події та рятування потерпілих з автомобіля.  В межах відпрацьованих навиків ліквідовували розлив небезпечної хімічної речовини та проводили деконтамінацію особового складу.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua