» Інформація » На Львівщині завершився туристичний прес-тур «Мандруй Україною» для національних ЗМІ

На Львівщині завершився туристичний прес-тур «Мандруй Україною» для національних ЗМІ

Автор: admin2 от 24-07-2020, 13:07
 (голосів: 0)

На Львівщині завершився туристичний прес-тур «Мандруй Україною» для національних ЗМІПрес-тур Львівською областю відбувався за ініціативи Офісу Президента України та Державного агентства розвитку туризму України в період з 21 по 22 липня 2020 року. Представники засобів масової інформації ознайомилися з туристичними та курортними ресурсами Львівщини.

Програма прес-туру: бальнеологічний курорт Трускавець - Урич - Волосянка – Климець – Плав’я - Дрогобич – Львів.

Представників ЗМІ ознайомили із ключовим логістичним гірським проектом «Мале Карпатське коло», реалізація якого допоможе збільшити туристичні потоки до трьох карпатських областей та створить комфортні умови для подорожей.

Організатори: управління туризму та курортів Львівської ОДА у партнерстві з Львівською міською радою, Трускавецькою міською радою, Дрогобицькою міською радою та Славською селищною радою.

 «У нас були дуже активні та інтенсивні дні роботи. Переконана, що журналісти донесуть ключовий меседж про основні туристичні дестинації Львівщини - зручна логістика, якісне дорожнє покриття, безпечні та унікальні туристичні продукти! Якісний сервіс, мінеральна лікувальна вода Нафтуся, Урицькі скелі та середньовічні реконструкції, відвідини пам’ятки ЮНЕСКО, смачна карпатська кухня, дегустація кави з сіллю, дощ та драйв під час підйому на квадроциклах до межі областей, - усе в комплексі доповнювало емоційний баланс наших гостей-журналістів!», - підсумувала прес-тур «Мандруй Україною» начальниця управління туризму і курортів Львівської ОДА Наталя Табака.

Вже в найближчий час вийдуть промоційні сюжети про туристичні та курортні пропозиції Львівщини на вищезгаданих телеканалах.

Львівська обласна адміністрація висловлює вдячність за допомогу у реалізації прес-туру адміністрації готелю Mirotel Resort & Spa, готелю-замку «Вежа ведмежа», гірськолижному комплексу "Плай", Державному історико-культурному заповіднику «Тустань, туристично-інформаційному центру м. Дрогобича.

"Сьогодні, як ніколи, надзвичайно актуальним став розвиток внутрішнього туризму, а нам є що запропонувати навіть найвибагливішим мандрівникам. Львівщина – унікальний туристичний регіон. Поруч із культурним, релігійним, природним туризмом маємо усі ресурси для розвитку туризму медичного, екологічного, гастрономічного. Не можна залишити поза увагою реалізацію Проєкту «Мале Карпатське коло», який має на меті створення унікального туристичного карпатського маршруту, що об'єднає в собі населені пункти на межі трьох карпатських областей: Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської", - зазначив під час зустрічі і журналістами голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

Зазначимо, що Львівська обласна державна адміністрація активно співпрацює із суб’єктами туристичної діяльності регіону в напрямку представлення туристичних та курортних можливостей Львівщини як в Україні, так і за кордоном.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua