» Інформація » У районі розпочалася підготовка до місцевих виборів

У районі розпочалася підготовка до місцевих виборів

Автор: admin2 от 12-08-2020, 16:16
 (голосів: 0)

У районі розпочалася підготовка до місцевих виборів12 серпня відбулася нарада в режимі Zoom конференції щодо підготовки та проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року. У нараді взяли участь керівники апаратів райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад та начальники відділів ведення Державних реєстрів виборців. 

Було обговорено проблемні питання щодо роботи територіальних виборчих комісій, а також  постанови  Центральної виборчої комісії № 163 від 8 серпня 2020 року "Про Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року" та № 172 від 10 серпня 2020 року, відповідно до якої сформовано 532 територіальні виборчі комісії, зокрема Дрогобицьку районну територіальну виборчу комісію.

За результатами  наради керівник апарату Дрогобицької районної державної адміністрації Степан Кулиняк дав доручення відповідним структурним підрозділам РДА з метою виконання завдань для  забезпечення Дрогобицької районної територіальної виборчої комісії Львівської області приміщенням та технікою, а також всілякого сприяння вказаній комісії у здійсненні її повноважень.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua