» Інформація » У райдержадміністрації обговорювали питання розвитку спорту на селі

У райдержадміністрації обговорювали питання розвитку спорту на селі

Автор: admin2 от 30-04-2014, 14:02
 (голосів: 0)

У райдержадміністрації обговорювали питання розвитку спорту на селі30 квітня відбулася робоча нарада з питань подальшого функціонування, розвитку та фінансової підтримки спорту в районі, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Степан Рудницький. У нараді взяли участь представники спортивних громадських організацій, Асоціації сільських, селищних рад району, фахівці райдержадміністрації.

Йшлося про реорганізацію фізкультурно-спортивної сфери району з метою ефективного використання бюджетних коштів. Дотепер декілька громадських фізкультурно-спортивних організацій отримували фінансування з районного бюджету. На цей рік у казні району для спорту передбачено 779 тис. грн. Як стверджують фінансисти, понад 80% цих коштів витрачається на заробітну плату і тільки невелика частина залишається безпосередньо для проведення фізкультурно-спортивних заходів.

На нараді йшлося про необхідність об'єднання цих організацій з метою економії коштів та використання їх для розвитку спорту на селі.

У підсумку учасники наради підтримали пропозицію Верхньогаївського сільського голови, секретаря Асоціації сільських, селищних рад району Володимира Ханаса, який подав ідею створення комунального підприємства районної ради з питань розвитку спорту, яке буде акумулювати та скеровувати кошти на потреби спорту в районі, контролювати їх використання. Існуючі організації діятимуть під егідою цього підприємства. При цьому відбудеться суттєва оптимізація посад, а отже вивільняться гроші власне для розвитку спортивної галузі.

Степан Рудницький доручив керівнику сектору молоді і спорту райдержадміністрації Олегу Войтечку спільно з юридичним сектором, районною радою, фінансистами вивчити це питання та підготувати необхідні документи.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua