» Інформація » З початку року зареєстрували майже 130 тисяч земельних ділянок

З початку року зареєстрували майже 130 тисяч земельних ділянок

Автор: admin2 от 24-11-2020, 11:12
 (голосів: 0)

З початку року зареєстрували майже 130 тисяч земельних ділянокУпродовж року державні кадастрові реєстратори територіальних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Львівській області зареєстрували 128840 земельних ділянок в Національній кадастровій системі.

Майже всі заяви надійшли за допомогою онлайн-сервісів Держгеокадастру.

«Робота з наповнення баз даних Держгеокадастру здійснюється безперервно. Нагадую, що згідно рішення Уряду, головні управління Держгеокадастру в областях будуть ліквідовані та утворені нові територіальні органи Держгеокадастру, але ми все зробимо для того, щоби для громадян цей процес відбувся непомітно, без втрати рівня надання послуг, доступу та користування електронними послугами Держгеокадастру», - зазначає начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Загалом, цьогоріч до територіальних органів Львівської області скерували понад 163 тисячі заяв про надання адмінпослуг з ведення Державного земельного кадастру. Фахівці Держгеокадастру опрацювали  практично усі. Також внесли 77 відомостей про землі в межах територій адміністративно-територіальних одиниць.

Окрім цього, однією з найпопулярніших послуг залишається видача витягу із Державного земельного кадастру. Загалом по області, від початку року, опрацювали понад 60 тисяч заяв про видачу таких витягів.

«Звертаємо увагу громадян, які отримали дозвіл на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на те, що розроблену документацію необхідно подати на затвердження Головному управлінню Держгеокадастру у Львівській області через ЦНАП до 15 грудня 2020 року. Якщо вчасно це не буде зроблено, то, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України (від 16.11.20 №1113), ГУ Держгеокадастру у Львівській області буде здійснена передача цих ділянок у комунальну власність. Також громадянам, юридичним особам, які отримали накази про затвердження документації із землеустрою рекомендовано якнайшвидше  здійснити державну реєстрацію своїх прав на нерухоме майно, подавши відповідні документи до ЦНАП», – зазначила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua