» Інформація » В області посилюватимуть контроль за станом пожежної безпеки у закладах соціальної сфери

В області посилюватимуть контроль за станом пожежної безпеки у закладах соціальної сфери

Автор: admin2 от 25-01-2021, 15:55
 (голосів: 0)

В області посилюватимуть контроль за станом пожежної безпеки у закладах соціальної сфериСьогодні у Львівській ОДА відбулась нарада щодо належного дотримання протипожежних заходів у закладах соціальної сфери.

Перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик, заступник голови ОДА Тарас Грень та представники ГУ ДСНС та ГУ Нацполіції в області обговорили питання дотримання заходів протипожежної безпеки на об’єктах підвищеного ризику. Це, зокрема, установи соціального захисту, охорони здоров’я, навчальні заклади.

Перший заступник голови адміністрації Андрій Годик наголосив на необхідності здійснити перевірки протипожежного стану і системи протипожежної безпеки таких установах. Також необхідно перевірити стані систем газопостачання,  електричних приладів, наявності дозвільної документації в місцях з масовим перебуванням людей.

Керівникам закладів та установ області необхідно провести з персоналом додаткові інструктажі щодо дотримання пожежної безпеки та планів евакуації.

«Ми повинні донести інформацію до всіх відповідальних осіб і забезпечити виконання протипожежних заходів, аби не допустити загибелі людей», - підсумував Андрій Годик.

Нагадаємо, у Харкові під час пожежі у будинку для літніх людей загинуло 15 осіб.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм іменем.

Коментарі:

Залишити коментар
 

Шановні відвідувачі, Ви
переглядаєте офіційну сторінку
Дрогобицької РДА.
м.Дрогобич 2011р. drda@meta.ua